EuroKitschPSIHOvision

Posted on 11 mai 2014

0


Se stie clar cum se votează la Eurovision. Votul geopolitic este cel mai prezent de-a lungul vremii. Se poate bănui în fiecare an cam cum vor fi voturile. În ultima vreme se merge mult mai mult pe orientările sexuale. Nu sunt împotriva homosexualilor, transexualilor şi a oricărui semen care, cu sau fără voia lui, a ajuns într-o anumită categorie de orientare sexuală. E treaba fiecăruia cum… Dar tocmai asta e, că e treba fiecărui individ ce face, cum şi cu cine, sau ce are în pantaloni, e intimitatea fiecăruia – şi asta trebuie respectat.

DAAAR, când faci din intimitate spectacol, cred că dai dreptul şi celorlalţi (majoritari, normali, cum s-or vrea să se numească) să acuze, să se exprime, să refuze. Când vii la Eurovision şi expui un personaj te expui criticii. Mai mult, apare pretenţia de a tăcea toată lumea şi de a accepta… ce? Cine a câştigat? Un personaj nereal? Un el, o ea, un ea, o el? Cine?

Problema e că se promovează tocmai confuzia, criza identităţii… Văd copiii noştri, care pot fi pradă unor asemenea curente, deviaţii, şi care încet se obişnuiesc că pot fi ce vor, defapt ceea ce nu sunt. Doriţi aşa ceva, cei care sunteţi părinţi? 

Multe aş mai, zice, nu sunt homofob, extremist sau altele, dar asemenea probleme se tratează la spital, cabinet, psiholog, duhovnic, care cum vrea, dar nu la Euro… 

Iar la ce probleme sunt în România, în zona noastră, Victor Ponta a mers special la Copenhaga, să vadă nu ştiu ce, nu ştiu pe cine: pe Ovi cu Paula Se ling sau pe individul/individa Conchita Wurst/Tom Neuwirth.

Lăsând la o parte gluma din paragraful de mai sus, Ovi şi Paula au avut o piesă şi o interpretare de excepţie, dar probabil n-au luat punctaj mai mare datorită lipsei de pilozitate facială a Paulei.

O lume nebună, întoarsă cu susu-n jos.

Groaznic. Greţos.

 

Reclame