De urmărit azi

Posted on 29 aprilie 2014

1


Urmăresc cu interes zi de zi evenimentele din ţara noastră şi din lume, ce apuc defapt.
Aşa că pentru pentru azi fac o ierarhizare:
1. În Ucraina tensiunile sunt mari. Ruşii fac promisiuni oficiale, care arată dorinţa lor de pace, dar în fapt stau pregătiţi să atace, mai mult cred că sunt implicaţi prin agenţi infiltraţi în toate tensiunile din estul Ucrainei. Aşa că, ei cam ştiu bine ce vor.
2. Europa este ameninţată de virusul poliomielitei.
3. Continuă scandalul silicoanelor şi a nărilor tuningate de la spitalul de arşi. Arşii adevăraţi dau bani grei prin spital pentru tratamente medicamentoase şi pentru bune tratamente din partea personalului spitalului, iar medicii şi piţipoancele au ars bugetul statului la cel mai înalt grad…, mai exact ne-au ars pe toţi cetăţenii. Sunt curios dacă vor fi urmăriţi şi cei care au beneficiat de tuningările făcute din banii statului, pentru că au ştiut bine ce fac, să fim sinceri.
4. Îmi place că o avocată a fost urmărită şi prinsă în timp ce lua mită pentru a influenţa o decizie a unui judecător. E frumos, dar cred că era mai corect să fie urmărită până la capăt, până dădea bani judecătorului destinatar. Aşa era complet. De ce să nu ştim cu cine voia să facă trafic de influenţă? Dacă omul era cinstit, refuza pactul şi ştiam măcar , cu dovezi, că respectivul e om cinstit şi că avocata şi-a minţit victima. Sau nu s-a dorit această demonstraţie?

Reclame
Posted in: Analize, Noutăţi