A doua seară la Festivalul Maria Tănase

Posted on 25 octombrie 2013

0


Joi, 17 octombrie, pe scena Teatrului din Craiova, a continuat Festivalul-concurs Maria Tănase. Au interpretat concurenţii programaţi pentru această seară, iar în recital au fost invitaţi artişti consacraţi şi iubiţi de publicul „consumator” de folclor: Veta Biriş, Maria Ciobanu, Dinu-Iancu Sălăjanu, Ionuţ Fulea, Niculina Stoican, Maria Dragomiroiu şi alţii.
A fost o seară minunată, în care am avut bucuria să văd şi eu o faţă cunoscută – doamna Veta Biriş, pentru că nu cunosc pe nimeni pe aici.
În calitate de concurent nu pot să nu remarc faptul că pentru concurenţii programaţi în această seară show-ul a fost bine gândit: au interpretat cu microfonul în stativ (faţă de prima seară, când a trebuit să-l ţinem noi în mână – şi e diferenţă), după concurenţii din zona Olteniei prezentatoarea amintea publicului de premiul de popularitate, orchestrele au fost oarecum altfel, publicul la fel, având în vedere că în această seară recitalul a adus pe scenă nume grele, nu ca în prima seară. Şi asta n-am spus-o doar eu ci şi alţi colegi concurenţi.
Peste toate astea, ne-am simţit bine. Eu personal nu m-am simţit ca la un concurs, eu am cântat aseară, m-am simţit bine pe scenă, am cântat din inimă, nu pentru un premiu – cei care ştiu de prezenţa mea aici, ştiu că am spus acest lucru încă dianinte de a porni de acasă.

Reclame