Brandu’ lu’ Chinezu’

Posted on 23 septembrie 2013

0


Printre lecturile preferate la cafeluţa de la prima oră, pe lângă ziare, am în listă şi câteva bloguri, în capul listei fiind blogul lui Chinezu.

Nu blogexist de multă vreme, dar citesc bloguri de câtva timp, şi apreciez la Chinezu stilul cu care reuşeşte să nu fie un simplu autor de texte, ci un prieten al celui care păşeşte în Republica lui. Pe lângă asta, se remarcă prin limbajul jovial, îndrăzneţ când nevoia o cere, dar niciodată jignitor, şi decent în esenţă.

Nu îl cunosc personal pe Chinezu, nu mă prezint ca prieten prin urmare, dar pot să recunosc că îl urmăresc ca pe un mentor; un mentor în cum scrie, cum reuşeşte să adune oameni în jurul lui, cum surprinde aparte lucruri care alţii le trec cu vederea. Un mentor în cum a reuşit defapt, prin muncă susţinută şi prin consecvenţă, să îşi construiască un brand personal, ajungând astfel la…

Brandu-lu-Chinezu

În 2 septembrie ne provoca pe blog să ghicim la ce se referă sigla de mai sus, şi răspunsul a venit, după ce am fost lăsaţi să ne frământăm, abia în 17 septembrie, când a postat pe blog adevărul despre Brandu’ lu’ Chinezu’: o emisiune de toată frumuseţea, în care dl. Cristian China-Birta, Chinezu’ nostru, va avea invitaţi unul şi unul, şi cu care va vorbi, în limba română fireşte, despre brandul şi poveştile din spatele lor.

Aşadar, începând de azi 23 septembrie, la Look TV, de la ora 22.00, urmărim Brandu’ lu’ Chinezu’ (luni, marţi, miercuri şi vineri), şi îi ţinem pumnii strânşi, pe halba de bere, cum i-ar place să ne ştie… Succes!

Reclame