Benzinărie Socar la Oradea

Posted on 6 septembrie 2013

1


La intrarea dinspre Satu-Mare în Oradea, sunt în amenajare două noi benzinării, una lângă centrul comercial Real, şi o alta la intrarea în cartierul Episcopia. La cea din urmă i s-a montat azi sigla: SOCAR.

SOCAR România este reprezentanța  companiei petroliere şi de gaze naturale deţinută de statul Azerbaijan (The State Oil Company of Azerbaijan Republic), una dintre cele mai bine cotate companii petroliere din lume. România colaborează cu Socar în două mari proiecte energetice: Nabucco şi AGRI.

Benzinăriile Socar au un concept aparte: info-desk pentru informare rută, magazin, loc de joacă pentru copii, cafenea şi promoţii.

Café Nar este cafeneaua propusă de azeri, cu specialităţi şi fineţuri din Azerbaijan. Fresh-ul de rodii şi cafeaua la nisip nu se prea găsesc în Oradea ( eu am căutat la începutul acestei veri, inclusiv pe net, şi nu am găsit).

Mai există 15 benzinării Socar în judeţe din Moldova. E interesant impactul pentru Oradea şi pentru Bihor, şi cum vor fi afectate benzinăriile din cartierul Episcopia Bihor.

Reclame